Vanliga frågor

Det är helt naturligt att känna viss oro om du misstänker att du har en hörselnedsättning, nyligen har diagnostiserats med en hörselnedsättning eller överväger en ny hörselteknik. Oavsett hur långt på vägen mot en bättre hörsel du har kommit, är det viktigt att ställa alla frågor du behöver för att känna dig bekväm med att ta nästa steg. Här följer några vanliga frågor om hörselnedsättning, hörselskydd och hörseltekniker.

1. THE ECONOMIC IMPACT AND COST OF HEARING LOSS IN AUSTRALIA – A report by Access Economics Pty Ltd February 2006, http://www.audiology.asn.au/public/1/files/Publications/ListenHearFinal.pdf.

2. Balkany T, Hodges A, Menapace C, Hazard L, Driscoll C, Gantz B, et al. Nucleus Freedom North American clinical trial. Otolaryngol Head Neck Surg 2007;36(5):757–762.

3. Cochlear Americas Recipient Survey, juni 2008.

Ansvarsfriskrivning

Informationen på den här webbplatsen tillhandahålls enbart i informationssyfte och är inte avsedd att ersätta medicinsk rådgivning. Vänd dig till en hörselspecialist för att diagnostisera eller behandla ett problem med hörseln.

Hitta en hörselspecialist

En hörselspecialist kan berätta för dig om dina behandlingsalternativ, och diskutera eventuella ytterligare åtgärder för att förebygga eller begränsa en hörselnedsättning.

Hitta en specialist